In 2009 studeerde ik af als diëtiste en voedingsdeskundige. Ik ging meteen aan de slag met dit diploma. Enkele jaren later week ik uit naar een andere sector.

In 2017 werden mijn man en ik trotse ouders van een zoontje. In de eerste levensmaanden van ons zoontje werd duidelijk dat hij meerdere voedselallergieën had. Mede hierdoor ben ik mij weer gaan verdiepen in de wereld van voeding en gezondheid en besloot ik om mijn eigen praktijk aan huis te starten. 

Naast mijn werk hou ik enorm graag van koken en gezelligheid. Ik hou er van om te experimenteren in de keuken en uitgebreid te koken. Ook kan ik genieten van gezellige momenten met vrienden en familie, een goed boek of een goed restaurantbezoek. 

Mijn uitdaging is om jou op weg te helpen naar een gezonde levensstijl, zonder dat jij het gevoel hebt om te diëten. 

Jouw gezondheid, is mijn passie! 



Opleidingen en bijscholingen 

Bachelor voedings- en dieetkunde (Thomas More, Geel)(2009)

Sana coach (Maart 2018) 

"Het wetenschappelijk succesverhaal van het laag FODMAP dieet: hoe helpt dit uw IBS patiënt? (Mei 2018)