NIEUW: ONLINE BEGELEIDING

Wil je graag ondersteuning om aan je voedingsgewoonten te werken maar woon je te ver of heb je te weinig tijd om regelmatig op consultatie te komen in de praktijk?

Geen probleem! Je kan ook online begeleiding krijgen via mailcontact.

Via deze weg krijg je min of meer dezelfde info, begeleiding en adviezen alsof je bij mij op consultatie zou komen.

Indien je gebruik wil maken van de online begeleiding stuur je een mail naar nele_hesemans@hotmail.com . In je mail vermeld je ook van welk pakket je gebruik wil maken (zie verder). Ik stuur je vervolgens de betalingsgegevens door en van zodra de betaling in orde is stuur ik je de nodige documenten door om van start te kunnen gaan.

 Online intakeconsultatie

Van zodra ik de betaling ontvangen heb, stuur ik je alle documenten door voor de eerste intakeconsultatie. Dit omvat:

 • Algemene info: algemene en medische gegevens, verwachtingen, ...
 • Eetdagboek: ik vraag je om een aantal dagen een eetdagboekje in te vullen. Dit geeft mij een goed inzicht in je huidige voedingsgewoonten en vanuit hier kunnen we vertrekken om je eetgewoonten te gaan aanpassen.

Je vult deze documenten in en stuurt deze per mail weer terug naar mij van zodra de gevraagde gegevens compleet zijn.

 Eerste adviesmoment

Na ongeveer 1 week stuur ik je per post je eerste adviespakket waar je onmiddellijk mee aan de slag kan gaan.

Dit pakket bevat:

 • Je persoonlijk voedingsschema aangepast aan jouw leefgewoonten.
 • Een eetdagboek
 • Een uitgebreide bundel met info over de 7 voedingsprincipes die ik hanteer.
 • Relevante receptenbundel
 • Info en adviezen rondom persoonlijke moeilijkheden

Ik kies ervoor om dit pakket per post te verzenden zodanig dat je jouw documenten daadwerkelijk in handen kunt hebben en deze altijd kunt raadplegen zonder dat je hiervoor steeds achter je PC moet zitten.

 Eerste evaluatiemoment

Nadat je je adviespakket per post hebt aangekregen ga je hiermee aan de slag en neem je na 1 week contact met mij op: je stuurt je voedingsdagboek van de eerste week door naar mij per mail. Ook vragen, bezorgdheden en/of moeilijkheden kan je doorsturen naar mij.

Ik bezorg je een grondige evaluatie van je eetdagboek en stuur bij waar nodig met relevante adviezen.

Aan de hand van jouw specifieke situatie krijg je ook steeds persoonlijke documentatie toegestuurd (recepten, adviezen, tips,...).

Tweede evaluatiemoment

Twee weken na het eerste evaluatiemoment vraag ik je om nogmaals je eetdagboek van de afgelopen twee weken door te sturen alsook vragen, problemen en/of moeilijkheden.

Ik evalueer je eetdagboek en stuur bij waar nodig. Ook beantwoord ik al je vragen en krijg je de nodige tips en adviezen doorgestuurd.

Van zodra je de online intakeconsultatie ontvangen hebt zul je dus ongeveer 1 maand bezig zijn met dit pakket. Gedurende deze maand mag je buitenom de evaluatiemomenten ook steeds korte vragen stellen per mail.

Prijs: De prijs voor de online intake in combinatie met de 2 evaluatiemomenten bedraagt €80,00.


Je kan de online begeleiding steeds verlengen per maand. Hierbij heb je 2 keuzes:

 • Verlenging met 1 maand met wekelijkse evaluatiemomenten: je stuurt wekelijks je eetdagboek door en ontvangt een evaluatie met de nodige adviezen.

Prijs: €50,00

 • Verlenging met 1 maand met tweewekelijkse evaluatiemomenten: je stuurt om de 2 weken (dus 2x per maand) je eetdagboek door en ontvangt steeds een evaluatie met de nodige adviezen.

Prijs: €25,00


Voordeelpakket verlenging per 2 maanden:

 • Ik verleng mijn online begeleiding met 2 maanden waarbij ik wekelijks een evaluatiemoment heb (dus 8 evaluatiemomenten in totaal)

Prijs: €90,00

 • Ik verleng mijn online begeleiding met 2 maanden waarbij ik om de twee weken een evaluatiemoment heb (dus 4 evaluatiemomenten in totaal)

Prijs: €45,00


Heb je reeds een intakeconsultatie gehad bij mij in de praktijk en wens je de begeleiding verder te zetten via online begeleiding? Geen probleem.

Je stapt gewoon in en kiest voor het gewenste maandpakket!