Eerste consultatie 

+/- 60 minuten 

Tijdens de eerste consultatie bespreken we je huidige eetpatroon. Dit wordt uitgebreid geanalyseerd en vervolgens kijken we samen of er aanpassingen nodig zijn en welke dit zullen zijn. Tevens krijg je ook een uitgebreide lichaamsanalyse. Op basis van deze resultaten zal een persoonlijk plan van aanpak opgesteld worden, dat aangepast is aan jouw behoeften, jouw noden en jouw wensen.  

Tweede consultatie

+/- 40 minuten 

Tijdens de tweede consultatie krijg je jouw persoonlijke voedingsplan, aangevuld met nuttige tips en recepten. We bespreken dit uitgebreid zodat je hiermee aan de slag kan gaan. 

Tijdens dit consult krijg je ook een uitgebreide lichaamsanalyse op de weegschaal.

Opvolgconsultaties 

+/- 20 minuten 

Tijdens de volgende consulten volg ik je verder op. Er is ruimte om vragen te stellen en/of problemen te bespreken. Ook tijdens deze consultaties krijg je steeds een lichaamsanalyse op de weegschaal. 

Ook streef ik ernaar om tijdens iedere opvolgconsultatie een onderwerp te bespreken zodat jij je kennis omtrent voeding kan uitbreiden. Dit gaat steeds over actuele thema's zoals bijvoorbeeld: Welke olie gebruik ik best om te koken? Hoe lees ik etiketten op voedingsmiddelen? Hoe pak ik een restaurantbezoek aan? ....  

Je beslist steeds zelf in welke mate je nood hebt aan begeleiding.

Je levensstijl veranderen is niet eenvoudig. Hervallen naar oude gewoonten is heel verleidelijk, zeker op moeilijke momenten. Dan is het handig als je iemand hebt die je blijft motiveren, je tips geeft en die je misschien af en toe eens op het matje roept.